Regionieuws

Boni doneert knuffels aan het Leger des Heils Zeewolde

In oktober en november 2022 heeft Boni een spaarcampagne gehouden waarbij consumenten konden sparen voor zes verschillende knuffels: een vos, een uil, een konijn, een eekhoorn, een egel en een hert.

De knuffels zijn van groot formaat, maar liefst 35 centimeter. Na afloop van de spaarcampagne zijn er knuffels overgebleven. De visie van Boni is iedereen het meeste waar voor hun geld bieden, met oog voor mens en omgeving, in een uitdagende wereld. Daarom heeft Boni besloten om circa 140 knuffels te doneren aan een goed doel: het Legers des Heils. Afdelingsmanager Willemijn Matthijssen van het Legers des Heils (locatie Zeewolde) heeft op donderdag 26 januari 2023 de knuffels in ontvangst genomen op het hoofdkantoor van Boni in Nijkerk. Huub van der Horst, Formule- & Marketingmanager van Boni, heeft de knuffels uitgereikt.

Boni doneert knuffels aan het Leger des Heils Zeewolde

Zorgaanbod Zij aan Zij Leger des Heils

Het Leger des Heils kan de knuffels goed gebruiken voor het zorgaanbod “Zij aan Zij” dat zij bieden aan vrouwen en (tiener)moeders. Zij aan Zij is een 24-uurs behandelsetting met een specialistisch behandel- en begeleidingsaanbod voor moeder en kind. Dit betreft moeders of aanstaande moeders tot ongeveer 30 jaar met complexe problematiek op meerdere levensgebieden. Deze moeders hebben geen zelfstandige woonruimte en kunnen niet in hun eigen sociale netwerk

Advertentie