CDJA Flevoland maakt doorstart

CDJA Flevoland maakt doorstart

De Flevolandse afdeling van het CDJA, de jongerenafdeling van het CDA, gaat weer van start met nieuwe activiteiten. Zo wordt op 28 september een ledenvergadering gehouden in Dronten met als speciale gast Tweede Kamerlid Joba van den Berg.

Van den Berg is woordvoerder zorg in de CDA-fractie en heeft zich in het verleden veel bemoeid met de zorg in Flevoland na het faillissement van de IJsselmeerziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord. Over hoe de (ziekenhuis)zorg in onze provincie er in de toekomst uit moet zien, heeft ze een duidelijke mening. Tijdens de CDJA-bijeenkomst komt niet alleen de zorg aan bod, maar alle onderwerpen die op dit moment spelen in de politiek.

Verder wordt het nieuwe bestuur van het CDJA Flevoland gekozen. Beoogd voorzitter is Elise Hordijk uit Zeewolde, in het dagelijks leven student in Utrecht.

In Flevoland is ze als fractie-assistent actief voor de fracties van het CDA in Zeewolde en in Provinciale Staten.

De ledenvergadering wordt gehouden in zalencentrum Open Hof, De Zuid 2 in Dronten. De avond begint om 19.30 uur. Ook niet-leden zijn welkom. Door de corona-maatregelen is het aantal plekken beperkt, vooraf opgeven is daardoor verplicht. Dit kan door een mail te sturen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Facebook op www.facebook.com/cdjaflevoland.

Advertentie