Regionieuws

EHBO voor groene vrijwilligers

Zaterdag 1 juliwordt weer onze 'bekende', praktische cursus EHBO voor groene vrijwilligers gegeven. Een EHBO cursus gericht op werkzaamheden in bos en veld. Kent u bijvoorbeeld het schaatsverband? Een handige noodoplossing bij een verstuikte enkel midden in het bos. Daarnaast leert u ook verschillende, handige verbanden aan te leggen en eerste hulp te verlenen bij kleine ongevallen. Natuurlijk is er ook aandacht voor reanimatie en het gebruik van AED.

 EHBO voor groene vrijwilligers


De cursus is bedoeld voor plaatselijke beheergroepen, fruitboombrigades en vrijwilligers van een landschapsbeheerploeg. De cursus wordt gegeven op zaterdag 1 juli 2017 van 9.30-15.30u in Wijkcentrum Zuiderzee, Waddenlaan 1 in Lelystad. 

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 29 juni bij Petra Borsch, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0320-294938. In principe is deelname gratis, maar niet vrijblijvend. Wanneer u na opgave niet op de cursusdag verschijnt, brengen wij €25,- in rekening!

Advertentie