Regionieuws

Gewijzigde situatie bij St Jansdal

De situatie op het voorterrein van ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is gewijzigd. Er is een noodgebouw geplaatst voor de Poli-Apotheek. Daarnaast wordt het voorterrein ingericht als kiss & ride zone. En er worden vaste parkeerplekken ingericht voor taxi’s en de pendelbus. Bezoekt u de komende periode de locatie Harderwijk? Dan verzoeken wij u de informatie op de borden te volgen. Er zijn ook medewerkers van de parkeerservice die aanwijzingen geven.

Kiss & ride:
Op het voorterrein mag niet meer geparkeerd worden. De parkeerplekken mogen alleen worden gebruikt om patiënten/bezoekers af te zetten of op te halen en meteen weer verder te rijden. Als u iemand binnen het ziekenhuis moet ophalen, parkeer uw auto dan in de parkeergarage of parkeerterrein achter het ziekenhuis.

Gewijzigde situatie St Jansdal
Poli-apotheek:
De poli-apotheek verhuist op vrijdag 19 februari wegens een verbouwing naar een noodgebouw buiten bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Vanaf 20 februari werkt de poli-apotheek vanuit het noodgebouw. Op zaterdagmiddag en zondag is hier ook de dienstapotheek. Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op www.stjansdal.nl/poli-apotheek.
Advertentie