Regionieuws

GGD Flevoland zoekt nieuwe panelleden

GGD Flevoland zoekt nieuwe panelleden die 4 keer per jaar hun mening willen geven over onderwerpen rondom gezondheid. Ben je ouder dan 16 jaar en woon je in Flevoland, meld je dan aan!

Onder de deelnemers worden elke ronde 4 VVV bonnen t.w.v. € 20,- verloot. GGD Flevoland zoekt met name inwoners tussen de 16 en 55 jaar en mannen. Het GGD Panel bestaat uit een groep Flevolanders die 4 keer per jaar een korte vragenlijst wordt aangeboden over onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Zo krijgt GGD Flevoland inzicht in de meningen, ervaringen en behoeften van Flevolanders over deze onderwerpen. Die informatie wordt gebruikt om de gezondheid in heel Flevoland te verbeteren.

GGD Flevoland zoekt nieuwe panelleden

 Op zoek naar mannen en jongeren

De GGD is erg blij met de huidige, trouwe panelleden, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Op dit moment zitten er in het panel relatief veel vrouwen van 55 jaar en ouder. GGD Flevoland roept daarom jongeren tussen de 16 en 25 jaar, volwassenen tussen 25 en 55 jaar en mannen op om zich aan te melden voor het panel om zo een representatief beeld te krijgen van Flevoland.

De resultaten

De resultaten van de onderzoeken worden in een infographic samengevat en gedeeld met de panelleden. Die infographics staan ook op onze websites.

Aanmelden & privacy

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
Afmelden kan op elk moment en zonder reden. GGD Flevoland gaat vertrouwelijk met de gegevens van de panelleden om. Uitkomsten worden alleen op groepsniveau gepresenteerd en zijn niet herleidbaar tot een individu. Meer informatie staat in ons privacy beleid.

Advertentie