Regionieuws

Inloop werkzaamheden Slingerweg (Zeewolde) en Vogelweg (Lelystad)

Op dinsdag 21 mei en donderdag 23 mei geeft Provincie Flevoland tijdens twee inloopavonden toelichting op werkzaamheden aan de N704 Slingerweg bij Zeewolde en de N706 Vogelweg Lelystad.

Omleiding Slingerweg

N704 Slingerweg (Zeewolde)

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 26 juli voert Provincie Flevoland groot onderhoud uit aan de Slingerweg. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten tussen het Eempad en het Slingerpad. Verkeer rijdt in deze periode om en ook bus 160 rijdt een alternatieve route. Het fietspad blijft open.

De inloop wordt gehouden op dinsdag 21 mei 2019, van 19.00 tot 21.00 uur in Brasserie Zuiderzoet (Slingerweg 5). Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma. 

N706 Vogelweg (Lelystad)

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 19 juli werkt Provincie Flevoland aan de N706 Vogelweg, tussen de Knardijk en Larserweg. De weg wordt veiliger ingericht: de weg wordt verbreed en voorzien van glasbollen en ribbelstroken. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor het verkeer en gelden verschillende omleidingsroutes. Het fietspad blijft open.

De inloop wordt gehouden op donderdag 23 mei 2019, van 19.00 tot 21.00 uur in Restaurant Flantuas (Emoeweg 4). Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma.

Advertentie