Inloopavond werkzaamheden Harderdijk 2020

Harderdijk, omleidingsroute

[Regio] In het voorjaar van 2020 gaat de N306 Harderdijk op de schop. Op dinsdag 5 november as. organiseert Provincie Flevoland een inloopavond bij Dorhout Mees over de werkzaamheden.

Werkzaamheden

De N306 Harderdijk is toe aan groot onderhoud. Het asfalt is versleten en wordt vervangen. Tegelijkertijd wordt de weg voorzien van ribbelstroken en glasbollen voor extra veiligheid en komt een aantal parkeerplaatsen te vervallen.

Planning

De N306 Harderdijk loopt langs het Veluwemeer en is een belangrijke aanrijroute voor onder andere Walibi en andere recreatiebedrijven rondom Biddinghuizen. Daarom starten de werkzaamheden zo vroeg mogelijk in het seizoen: half maart. Het traject wordt tijdens het werk in twee fases onder handen genomen. Naar verwachting duren de werkzaamheden in totaal zo’n zes tot acht weken. Verkeer tussen Harderwijk en Biddinghuizen maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van de N305 Biddingringweg.

Inloop

Provincie Flevoland organiseert op dinsdag 5 november as. een inloopavond over deze werkzaamheden. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma. De inloop vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur bij Dorhout Mees (Strandgaperweg 30). Meer informatie is na te lezen op www.flevowegen.nl

 
*Foto & kaart: Provincie Flevoland

Advertentie