Regionieuws

Inschrijving Tour of Art 2021 van start!

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober staat de Tour of Art Flevoland 2021 gepland. Dit is het grootste evenement op het gebied van Beeldende Kunst in Flevoland. In 2020 kon dit door corona helaas niet doorgaan. De organisatie gaat er op dit moment van uit dat het in oktober wel weer mogelijk moet zijn. De inschrijving voor deelname start op 8 maart. Inschrijven is mogelijk tot en met 10 april. Mocht de Tour of Art i.v.m. corona toch niet door kunnen gaan, dan krijgen alle deelnemers hun inschrijfgeld terug! Alle Flevolandse beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven.

Bent u beeldend kunstenaar, woont u in Flevoland, en zou u graag mee willen doen, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met uiterlijk 10 april. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Inschrijving Tour of Art 2021 van start!

Voor beeldend kunstenaars is het belangrijk dat hun werk bekeken kan worden door mensen die graag naar kunst kijken. De Tour of Art Flevoland biedt deze mogelijkheid. Tijdens het eerste weekend van oktober, 2 en 3 oktober, krijgen tientallen Flevolandse kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren op een van de Lelystadse deelnemerslocaties van de Tour of Art. Uiteraard zal ervoor worden gezorgd dat dan geldende regels worden nageleefd.

Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie diverse kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. Middels ballotage wordt ernaar gestreefd om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden en zo mogelijk zelfs steeds beter te maken. Ieder jaar worden alle inschrijvingen beoordeeld door een commissie van drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars, die een advies uitbrengen aan het bestuur. Op basis hiervan wordt de selectie voor deelname gemaakt. De organisatie hoopt ook dit jaar weer veel Flevolandse kunstenaars te mogen verwelkomen, liefst vanuit zo veel mogelijk plaatsen.

Advertentie