Regionieuws

MijnStJansdal promotieweek

Ziekenhuis St Jansdal houdt in de week van 28 oktober weer een promotieweek voor patiëntenportaal MijnStJansdal. Dat betekent dat patiënten terecht kunnen bij de informatiestand in de centrale hal met vragen over het portaal, hulp bij het aanmaken van een account, hulp bij het gebruik ervan, of het opvragen van een activatiecode om het account te kunnen activeren. Alle polikliniekmedewerkers in Harderwijk, Lelystad, Dronten en Nijkerk zullen patiënten attenderen op het gebruik van het patiëntenportaal. Patiënten ontvangen in deze week een kleine attentie als zij MijnStJansdal aanvragen.

Op de volgende dagen kunnen bezoekers terecht bij de stand in de centrale hal (09.00 - 16.30 uur):

  • Maandag 28 okt: Harderwijk
  • Dinsdag 29 okt: Harderwijk
  • Woensdag 30 okt: Dronten
  • Donderdag 31 okt: Lelystad
  • Vrijdag 1 nov: Lelystad
 

Via MijnStJansdal kunnen patiënten in een veilige digitale omgeving op elk moment een deel van hun medisch dossier inzien. Ze kunnen er hun gegevens controleren en eventueel bijwerken, uitslagen inzien, zelf afspraken maken, inzien, verplaatsen of annuleren en digitaal contact hebben met hun zorgverleners. MijnStJansdal is op een mobiele telefoon eenvoudig te raadplegen via de app “MyChart”. Via MijnStJansdal heeft de patiënt ook de mogelijkheid om iemand te machtigen voor het account, bijvoorbeeld een mantelzorger, of een ouder. Diegene die toegang krijgt, kan dan uitslagen inzien of afspraken maken namens de patiënt. De toegang hiervoor kan aangevraagd worden via een machtigingsformulier die te vinden is op de website, of verkrijgbaar via de receptie in de centrale hal.

Om MijnStJansdal te activeren, heeft de patiënt een activatiecode nodig. Deze kan aangevraagd worden, na vertoon van een geldig legitimatiebewijs, in Harderwijk, Dronten, Nijkerk en Lelystad. Met de code kan op www.mijnstjansdal.nl een gebruikersnaam en een wachtwoord aangemaakt worden.

Advertentie