Regionieuws

Nieuwsgierige Smaken: Ontdek de Polder met Flevour bij Terra Wolde!

Deze zomer organiseert Flevour een bijzondere ontdekkingsreis door de polder.

Flevour is een initiatief dat wordt gesteund door diverse Flevolandse professionals, zoals chefs, boeren, tuinders, stokers, bakkers, ambachtslieden en voedsel enthousiastelingen. Hun gedeelde overtuiging is dat smaakvol eten een positieve impact kan hebben op de wereld. Ze willen inspirerende verhalen uit Flevoland delen, van boer tot bord, en hiermee het voedselsysteem in de regio in de schijnwerpers zetten.

Voor Zeewolde ligt het hoogtepunt van deze zomeractiviteiten bij een interactief weekendprogramma dat in september plaatsvindt bij Terra Wolde. Het programma omvat workshops, lezingen, diners en de mogelijkheid tot overnachting.

Hek van terra Wolde met de camping erachter

Het hele evenement staat in het teken van het vieren van de oogst en biedt de gelegenheid om te genieten van lokale smaken en te luisteren naar de verhalen van de mensen die deze voedselproductie tot leven brengen.

Naast het evenement bij Terra Wolde zijn er op verschillende andere locaties in Flevoland ook interessante activiteiten gepland. Bijvoorbeeld op 5 augustus, waar Boerkok in Lelystad een evenement organiseert met de focus op graan. Deze activiteiten bieden deelnemers de kans om meer te leren over de voedselproductie in de regio en te ontdekken wat Flevoland te bieden heeft op culinair gebied.
Lees meer op https://www.flevour.nl/

Advertentie