Regionieuws

Omroep Flevoland viert 35-jarig bestaan met open dag

Omroep Flevoland houdt in het kader van het 35-jarig bestaan van de omroep op zaterdag 6 april 2024 open huis. Bezoekers zijn tussen 10.00 en 15.00 uur welkom om een kijkje achter de schermen te nemen bij onze journalisten, verslaggevers en presentatoren.

35 jaar geleden begon Omroep Flevoland als regionale radiozender voor de jongste provincie van het land om vanuit Lelystad drie uur per dag een uitzending te verzorgen. Anno 2024 kan men ons 24 uur per dag volgen. Dagelijks worden er live programma’s uitgezonden op zowel radio als televisie. De omroep beschikt over een toegankelijke website en een app waarop continue het laatste nieuws uit de provincie wordt gebracht. Ook is het nieuws via Facebook, X, Instagram, YouTube en TikTok te volgen. Dit allemaal met als doel om inwoners uit Flevoland te voorzien van onafhankelijke en betrouwbare informatie.

Omroep Flevoland open dag

Kom je ook?

Tijdens de open dag kunnen belangstellenden op verschillende plekken in het pand terecht. Zo is er onder andere in onze nieuwe studio een live radio-uitzending, laat de weerman zien hoe hij te werk gaat, kunnen bezoekers zelf ervaren hoe het is om voor de camera te staan, men kan commentaar inspreken bij diverse beelden en er is een visagiste aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om in het ‘omroepmuseum' oude radio’s en andere apparatuur te bezichtigen, kunnen bezoekers hun favoriete presentatoren ontmoeten en ze kunnen in gesprek gaan met ‘de baas’ van de omroep.

De open dag is zaterdag 06 april van 10.00 tot 15.00 uur. Omroep Flevoland is te vinden aan de Larserpoortweg 40 in Lelystad.

Belangstellenden dienen zich van tevoren aan te melden via:
www.omroepflevoland.nl/info/opendag

 

Advertentie