Regionieuws

Ondernemers en verenigingen gezocht voor Tulpenroute

De organisatie van Tulpenroute Flevoland, afdeling Zeewolde, is op zoek naar ondernemers en verenigingen die een activiteit willen organiseren tijdens dit evenement. Het evenement wordt gehouden van 13 april t/m 5 mei 2019.

Ondernemers en verenigingen gezocht voor Tulpenroute Flevoland

De organisatie van Tulpenroute Flevoland wil dat de bezoekers van de route meer zien en ervaren dan alleen de bloemen. Zo moet het ook mogelijk zijn om een koeienstal te bezoeken of om te lunchen tussen de fruitbomen. Het idee is om het buitengebied van Oostelijk- en Zuidelijk Flevoland beter op de kaart te zetten.

De autoroute komt langs de volgende wegen:
Spiekweg, Schollevaarweg, Roerdompweg, Sterappellaan, Vogelweg, Ooievaarsweg, Dodaarsweg, Reigerweg, Ibisweg, Wulpweg, Gruttoweg, Gooiseweg, Karrekietweg, Sternweg, Ossenkampweg, en Kruisboog.

Wil jij aansluiten op de tulpenroute met een leuke activiteit? Meld je dan z.s.m. aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tulpenroute Flevoland wordt georganiseerd i.s.m. met Dronten, Lelystad en Zeewolde. In 2018 bezochten meer dan 50.000 bezoekers de tulpenroute.
Info: www.tulpenrouteflevoland.nl

Advertentie