Regionieuws

Regio: Wegwerkzaamheden Harderdijk

Van 16 maart tot en met 9 april is de N306 Harderdijk voor onderhoud gesloten voor alle verkeer. Op 25 februari organiseert Provincie Flevoland een inloopavond bij Dorhout Mees. Belangstellenden worden dan geïnformeerd over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Voor fietsers geldt geen omleidingsroute.

Werkzaamheden

De N306 Harderdijk is toe aan groot onderhoud. Op het traject tussen de Bremerbergweg tot aan de Harderbosweg (ter hoogte van wsv De Harder) wordt het asfalt vervangen. Tegelijkertijd wordt de weg voorzien van ribbelstroken en glasbollen voor extra veiligheid De lange parkeerstrook wordt verwijdert. Er komen nu meerdere kortere parkeerstroken.
De weg is gesloten van 16 maart tot en met 9 april. Van 14 tot en met 17 april is de weg open maar kan het verkeer nog wat hinder hebben van de werkzaamheden.

Omleidingsroutes

De omleidingsroute voor het doorgaande verkeer tussen Elburg en Harderwijk loopt de hele periode via de N309 Elburgerweg, N305 Biddingringweg/Gooiseweg. Ook buslijn 147 volgt een omleidingsroute. De vervallen haltes worden bediend met een pendeldienst. Kijk voor meer informatie over de omleidingsroutes op www.flevowegen.nl.

Inloop

Provincie Flevoland organiseert op 25 februari een inloopavond over deze werkzaamheden. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma. De inloop vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur bij Dorhoutmees Strandgaperweg 30 in Biddinghuizen. Meer informatie is na te lezen op www.flevowegen.nl.

Afbeelding: Provincie Flevoland

Omleiding Harderdijk
Advertentie