Loading...

Roze lintje voor Mammacentrum Harderwijk
Roze lintje voor Mammacentrum Harderwijk

De borstkankerzorg in Mammacentrum Harderwijk is kwalitatief hoog en voldoet aan de strenge eisen die de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) stelt voor patiëntgerichte borstkankerzorg in Nederland. Daarom heeft het Mammacentrum, onderdeel van ziekenhuis St Jansdal, voor de achtste keer op rij het roze lintje uitgereikt gekregen door de BVN.

Het roze lintje is een symbolisch keurmerk voor borstkankerzorg waarbij patiënten de zorg krijgen zoals de BVN deze graag ziet. Een ziekenhuis moet aan strenge criteria voldoen om een lintje toegekend te krijgen.

Verpleegkundig specialist Willemien Bronkhorst spreekt namens het mammateam: “Ons doel is de patiënten op alle vlakken de best mogelijke zorg bieden. Dat geven wij onder andere vorm door een persoonlijke begeleiding tijdens het intensieve medische traject. Onze kracht is een gedreven en enthousiast team dat nauw samenwerkt. Dat wij daarmee ook voldoen aan de normen van de BVN is een welkome aanvulling en wij zijn dan ook trots dat wij weer het roze lintje hebben gekregen.”

Twee werkdagen

In het Mammacentrum kunnen patiënten binnen twee werkdagen terecht, staat een deskundig mammateam klaar en krijgen patiënten onderzoek en uitslag op dezelfde dag. In het centrum worden alle patiënten met een afwijking in de borst onderzocht, begeleid en behandeld. Zij krijgen goede en snelle zorg volgens de laatste ontwikkelingen. Het Mammateam streeft borstzorg na, die persoonlijk en dichtbij is. Meer informatie over het Mammacentrum? Kijk op www.mammacentrumharderwijk.nl.