Regionieuws

Valentijnsverwenochtend voor (ex) borstkankerpatiënten in St Jansdal

Om (ex) kankerpatiënten extra te verwennen organiseert de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) samen met de Maretak en Ziekenhuis St Jansdal op vrijdag 14 februari 2020 een Valentijnsverwenochtend. De verwenochtend wordt dit jaar voor de zestiende keer georganiseerd en vindt plaats in de Dageraitzaal van St Jansdal locatie Harderwijk. (Ex) kankerpatiënten zijn van harte welkom. De verwenochtend begint om 9.30 uur en duurt tot circa 12.30 uur.

Valentijnsverwenochtend 2020 St Jansdal

Workshops en behandelingen
Voor (ex) kankerpatiënten zijn er diverse workshops en behandelingen, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging of hand- en voetverzorging. Ook een huid- en oedeemtherapeut is aanwezig. Tijdens de behandelingen krijgen zij veel tips mee voor thuis. De mensen die de workshops geven, werken belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor is er ruim de gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen.

Meer informatie en aanmelden
Nadere informatie is verkrijgbaar via Annegreeth Hamstra en Gerja van ‘t Veen, mammacareverpleegkundigen van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463981. De ochtend is in eerste instantie bedoeld voor patiënten die in de afgelopen drie jaar geconfronteerd zijn met de ziekte.
Belangstellenden wordt geadviseerd zich tijdig aan te melden voor de Valentijnsverwenochtend. Dit in verband met het beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via: www.stjansdal.nl/voorlichting

Advertentie