Sport

1350 euro voor jeugdfonds sport & cultuur

In zomerse temperaturen vond zaterdag weer de mini-marathon plaats. De mini marathon wordt georganiseerd door Zeewolde Atletiek samen met Lionsclub Zeewolde.

1350 euro voor jeugdfonds sport & cultuur

Met het inschrijfgeld halen ze geld op voor Jeugdfonds Sport en Cultuur.

De sfeer was prima, veel jeugd was op de been en het publiek stond langs de lijn om iedereen aan te moedigen. Na een warming up van Mabel Korporaal gaf wethouder Wim van der Es het startschot voor de kleinste jeugd. Zij liepen 1,1 kilometer.

Vervolgens startte de oudere groep, geboren in 2010 en 2011 samen met de steratleten, ook zij gingen voor de 1,1 kilometer.
Rond de klok van 13.30 vertrokken de oudere kinderen en enkele volwassenen. Zij liepen de 2,1 kilometer of de 4,2 kilometer. Deze kon ook in estafette gelopen worden. In totaal waren er meer dan 130 deelnemers.

Na afloop kregen alle deelnemers een medaille en per categorie werden de prijswinnaars om 14.00 uur nog op het podium geroepen voor een beker. Op vertoon van een startnummer kon er bij cafetaria Twilight nog een ijsje worden gehaald en bij Own Look werd er een kleurtje in je haar gedaan.

Iris, ambassadeur van de minimarathon, mocht samen met Lionsclub Zeewolde de cheque overhandigen ter waarde van € 1350,00 aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur.
uitslagen.nl staan alle uitslagen per onderdeel van de minimarathon.

Op onze Facebookpagina staat een foto reportage van Simone Koster.

Advertentie