Sport

Zaterdag 1 juni, Mini Marathon voor jong en oud

De Mini Marathon is een loopfeest voor iedereen. Kinderen, jeugd, ouders. Starters of doorgewinterde hardloopfanaten. Mensen met en zonder beperking. Voor iedereen is een passende afstand.
Archieffoto Minimarathon


Daarbij is de Mini Marathon meer dan hardlopen alleen. Alleen al de start en finish in het centrum van het dorp is een feest op zichzelf. Langs het parcours alles aan gedaan om het meedoen tot een mooie ervaring te maken en voor iedere finisher wacht een mooie medaille. Bovendien kan men zaterdag op vertoon van het startnummer een gratis ijsje halen bij Cafetaria Twillight.

Maar de echte winnaar is het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Met de opbrengst van de Mini Marathon maken we het samen mogelijk om nog meer kinderen te laten sporten, bewegen en te laten genieten van cultuur. Ook als men het thuis financieel niet breed heeft.

De jongste jeugd en de steratleten doen 1,1km. Voor de oudere jeugd is er de 2,1km en voor de nog oudere jeugd en de volwassenen een 4,2km. Vanaf geboortejaar 2009 kan men de 4,2km ook in estafettevorm doen. Leuk, samen met een vriend of met je ouders. De eerste start is om 13.00 uur, de laatste start is om 13.30 uur. De prijsuitreiking voor de 3 snelste lopers per categorie is om 14.00 uur. Ook meedoen? Schrijf je meteen in via www.minimarathon-zeewolde.nl. Na-inschrijven ter plaatse kan ook, maar is een euro duurder. Trek je schoenen aan en doe mee!
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie