Sport

Nu ook Family & Friends Relay bij Zeewolde Endurance

Samen met vrienden of familie in estafettevorm meedoen aan een kleine triathlon! In samenwerking met sponsor Rabobank introduceert de Zeewolde Endurance op de vrijdagavond een super leuk laagdrempelig onderdeel voor familie en vriendengroepen.

Zeewolde Endurance


Tijdens deze zogenaamde Family & Friends Relay gaat ieder teamlid 250m zwemmen, 6 km fietsen en 2,5 km hardlopen. Is het eerste teamlid klaar dan start de volgende. Iedereen kan het en je hebt geen snelle fiets of andere bijzondere materialen nodig. Een badmuts en startnummerband krijg je van de organisatie, een helm kun je eventueel lenen. Ook voor het zwemmen hoef je niet bang te zijn en om op alle eventualiteiten voorbereid te zijn liggen er stoere duikers, snelle kano’s en boten op en in het water. Natuurlijk komen al je niet-deelnemende familie en vrienden jullie aanmoedigen. Het zwemmen vindt plaats in de aanloophaven, voor het fietsen is een mooie ronde uitgezet richting De Tulp en hardlopen doe je langs het Woldstrand.

Na afloop is er tijd voor een hapje en drankje en napraten bij de Ravelijn. Bankiert één van de teamleden bij de Rabobank dan krijg je ook nog een mooie korting van 10 euro op het inschrijfgeld. Aarzel niet en meld jezelf aan! Kijk voor meer informatie op www.zeewolde-endurance.nl

Foto: Samen met vrienden of collega's over de finish (archieffoto)

 

Advertentie