Sport

Nationale beweegweek 65+.

Het nationaal ouderenfonds organiseert landelijk de nationale beweegweek voor ouderen. Sport&Cultuur en Welzijn Zeewolde , onderdeel van de gemeente organiseren dit lokaal.

In deze week is er door middel van verschillende activiteiten extra aandacht voor bewegen voor 65+ ers. Naast dat bewegen veel fysieke gezondheidsvoordelen heeft, zoals valpreventie, is het sociale aspect van bewegen ook steeds belangrijker. Het ouderenfonds zegt dan ook; kom in beweging en sta op tegen eenzaamheid.

Zo is er op maandag 8 mei om 10.00u de opening aan het Marktpad tegenover de Boni door wethouder Winnie Prins, aansluitend is er een beweegactiviteit. Dinsdag is er een beweegbingo bij Welzijn Zeewolde door de buurtsportcoaches, met mooie prijzen aangeboden door centrumondernemers! Woensdag gaat het sport caroussel voor 55+'ers van start bij de Jeu de Boules vereniging LTE, op donderdag is er een dansmiddag bij café de buren. Vrijdagochtend 12 mei zijn de vitaliteitspelen in het Baken.

Old Stars Logo Senioren beweegweek


Alle activiteiten zijn gratis en vrijblijvend, u hoeft zich niet aan te melden. Meer informatie is te vinden op www.sportencultuurzeewolde.nl of u kunt vragen stellen aan Martje van den Bosse, buurtsportcoach, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel / app 06 10255891

 

Advertentie