Loading...

Dat schiet lekker op zo
Voorstelling voor sportclubs in Zeewolde

Hoe kun je als trainer of coach zorgen dat het nog beter gaat met de sporters die jij onder je hoede hebt? Dat is het onderwerp van de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die de gemeente op dinsdagavond 14 september 2021 graag aan alle sportclubs in Zeewolde wil laten zien. Ook interessant voor bestuurs- en commissieleden. Meld je nu aan, want vol is vol!

Een klimaat creëren waarin kinderen zich beter kunnen ontwikkelen, minder snel afhaken, er minder incidenten zijn en de trainers en coaches het nog leuker krijgen. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door NOC*NSF.
Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport; vandaar dat de gemeente iedereen die actief is bij de sportclubs in Zeewolde graag deze voorstelling wil laten zien.

De uitvoering op dinsdag 14 september vindt plaats in theater The Opera House, in The Lux (Raadhuisplein 19-20, Zeewolde).

De voorstelling is deels gebaseerd op ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio is gespeeld.
De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. Vervolgens is er gelegenheid om informeel na te praten.

De voorstelling is mogelijk gemaakt vanuit o.a. services uit het Lokale Sport en Beweegakkoord. De toegang is daardoor gratis. Wel is het aantal plaatsen beperkt dus het is verstandig om je van tevoren aan te melden. Dat kan via www.sportencultuurzeewolde.nl. Daar is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.