Sport

Vrijdag 30 september het 27e JAM Schoolkorfbal Toernooi

Op vrijdagmiddag 30 september vindt het jaarlijkse JAM Schoolkorfbal Toernooi weer plaats op de velden van KV Wolderwijd/DYZLE.

Ook dit jaar kunnen alle groepen 4 & 5 van de basisscholen in Zeewolde meedoen aan dit sportieve evenement.
KV Wolderwijd/DYZLE organiseert dit toernooi voor de 27e keer in haar bestaan. Elk jaar weer kan de organisatie rekenen op de inschrijvingen van bijna alle scholen.
Om 16:00 starten de eerste wedstrijden voor de ruim 30 teams met meer dan 300 kinderen. Onder begeleiding van jeugdleden van wordt er gestreden om de hoogste eer in elke poule.
Rond de klok van 18:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Vrijdag 30 september het 27e JAM Schoolkorfbal Toernooi

 Trainingen

Voorafgaand aan het JAM Schoolkorfbal Toernooi vinden er op vrijdagmiddag 16 en 23 september een 2-tal schoolkorfbal trainingen plaats op de velden van KV Wolderwijd/DYZLE. Alle kinderen uit de groepen 4 & 5 van de bassischolen in Zeewolde kunnen hier GRATIS aan mee doen.
De schoolkorfbal trainingen vinden plaats van 17:00 tot 18:00 uur aan de Horsterweg in Zeewolde.

4-Korfbal

Er zal gespeeld worden volgens het 4-Korfbal principe: er wordt op 1 groot veld 4-tegen-4 gespeeld, waarbij ieder team zijn eigen korf verdedigt.
In elk team zitten altijd 2 meisjes en 2 jongens. Jongens verdedigen jongens en meisjes verdedigen meisjes. Je mag niet lopen met de bal en moet dus veel samenspelen.

Schoolkorfbal bij KV Wolderwijd

Sinds een aantal jaren heeft JAM haar naam verbonden aan het schoolkorfbaltoernooi bij KV Wolderwijd/DYZLE in Zeewolde. Plezier beleven en respect hebben voor elkaar zijn de twee belangrijkste pijlers in de korfbalsport, die JAM van harte deelt.
Elk jaar doen er bijna 40 teams mee uit de groepen 4 & 5 van de basisscholen in Zeewolde. Ruim 350 kinderen genieten van een heerlijke middag korfbal.
KV Wolderwijd/DYZLE bestaat ruim dertig jaar en staat bekend als een heel actieve en gezellige vereniging in het sporthart van Zeewolde. In 2022 organiseert KV Wolderwijd/DYZLE het schoolkorfbal toernooi voor de 27e keer!

JAM ondersteunt KV Wolderwijd/DYZLE met plezier.

 Advertentie