Sport

Vrijwilligers leveren ook een presatatie bij de Endurance

Een high-five. Een blije blik (vaak uit vermoeide ogen). Of een hartgrondig gemeende: “tot volgend jaar, dan doe ik weer mee, hoor!”. De sporter is vaak, en zeker bij duursportevenementen, heel dankbaar richting de vrijwilliger. En beseft terdege dat zonder deze populatie een sportevenement niet mogelijk zou zijn.

Een waardevolle groep, die aan het eind van het evenement geen medaille krijgt, maar zeker een knappe prestatie levert.

De Zeewolde Endurance is zeer ambitieus. Een steeds groter groeiend evenement, met veel uiteenlopende onderdelen zoals het Militaire- en Politiekampioenschap, de Triathlon for All, de Scholierentriathlon, een sprinttriathlon en ook langere afstanden zoals de Olympic Distance en de halve triathlon. Een mooie ambitie, maar wel eentje die slechts haalbaar is met vrijwilligers voor bijv. de drank- en sponsposten en het bewaken van parc fermée en lastige oversteken.

Vrijwilligers leveren ook een presatatie bij de Endurance

Kun je niet deelnemen aan een van de genoemde sportieve onderdelen maar wil je op zaterdag 25 juni toch graag een prestatie leveren, die nog sterk gewaardeerd wordt ook, meld je dan als vrijwilliger aan op https://www.zeewolde-endurance.nl/?page_id=2686

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie