Sport

Zeewolde Endurance sportief voor iedereen

Gezellig en sportief. Vrijdag 28 juni staat in het teken van samen sporten. Aan de vooravond van de grote triathlon afstanden op de zaterdag organiseert de Zeewolde Endurance, samen met partner en sponsor de Rabobank, maar liefst vier laagdrempelige zwem-fiets-loop onderdelen. Voor jong en oud, vrienden groepen maar ook bedrijven.

Finish Endurance (archieffoto)

Het spits wordt 's ochtends afgebeten door de Rabobank Triathlon for All. Een half uur zwemmen in het zwembad, 25km fietsen en 5km wandelen. Alles in een rustig tempo, op de toerfiets of zelfs e-bike en tussendoor alle tijd en ruimte voor koffie en (verzorgde) lunch. De deelnemers finishen onder de finishboog waar later dit weekend ook de Nederlandse triathlon-kampioenen gaan finishen. Op dat moment zal ook het startschot van de Rabobank Junior Challenge worden gelost. Scholieren uit de wijde regio nemen het daarbij tegen elkaar op en gaan 250m zwemmen, 10km fietsen en 2,6km lopen.

's Avonds ligt hetzelfde parcours klaar voor de Rabobank Family & Friends Relay. Teams bestaande uit 3 vrienden of familieleden, waarbij ze om de beurt 250m zwemmen, 6km fietsen en 2,6km hardlopen. Is het eerste teamlid klaar dan start de volgende. Iedereen kan het en je hebt geen snelle fiets of andere bijzondere materialen nodig. Een badmuts en startnummerband krijg je van de organisatie, een helm kun je eventueel lenen. Voor bedrijven die graag sportief voor de dag komen is er de Rabobank Business Relay. Dezelfde afstand, evenveel plezier en sportiviteit maar dan voor bedrijven.

Na afloop is er tijd voor een hapje en drankje en napraten bij de Ravelijn. Aarzel niet en meld jezelf aan! Kijk voor meer informatie op www.zeewolde-endurance.nl

*Foto: Finish Endurance (archieffoto)

Advertentie