Zakelijk

6 juli Thema-avond digitale weerbaarheid en belang parkmanagement met behulp BIZ

Speciaal voor leden van de bedrijfskring BKZ en alle ondernemers van Trekkersveld zal op 6 juli a.s. een interessante thema-avond worden gehouden in The Lux aan het Raadhuisplein. De inloop voor de avond, met koffie en broodjes, is vanaf 17.30 uur, direct aansluitend op de werkdag en het programma start om 18.00 uur.

Om 20.00 uur is het programma afgelopen en kunnen de ondernemers vol met informatie hun kostbare avond nog voor andere zaken benutten.

Fysieke- en digitale veiligheid zijn vandaag de dag belangrijke thema’s waar ondernemers steeds meer mee te maken krijgen. Je leest erover in de krant en ziet in het nieuws de schrijnende voorbeelden van de harde praktijk, waarbij bedrijven digitaal worden platgelegd en de bedrijfsvoering ernstig onder druk komt te staan.

6 juli Thema-avond digitale weerbaarheid en belang parkmanagement met behulp BIZ

Veel ondernemers herkennen deze bedreigingen wel, maar worstelen in de praktijk met de vraag hoe ze het beste de eigen digitale veiligheid voor hun bedrijf kunnen regelen. Op de thema-avond zullen experts uitleg geven over de vele aspecten die hier bij komen kijken.

Op de avond zal ook nadrukkelijk de verbinding worden gelegd met nut en noodzaak van collectiviteit en samenwerking op bedrijventerreinen. Ondernemers die de handen ineen slaan en zorgen voor een goede basisstructuur om de veiligheid voor hun bedrijven te waarborgen zijn aantoonbaar succesvoller in de bestrijding van criminaliteit.

Het lopende BIZ Project voor het Trekkersveld is een mooi voorbeeld hoe door middel van een slimme constructie o.a. gezamenlijk parkmanagement gerealiseerd kan worden, hetgeen ten goede komt aan alle ondernemers op een bedrijventerrein. BIZ staat voor Bedrijven Investerings Zone. In Nederland zijn er al ruim 400 van zulke zones. Zeewolde’s centrum was in 2010 een van de eersten in Nederland.

De bijeenkomst op 6 juli is daarom extra interessant voor alle ondernemers van het Trekkersveld. Aanmelden voor de thema-avond kan via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het aanmeldformulier op onze website https://www.bedrijfskringzeewolde.nl/evenement/thema-avond-digitale-weerbaarheid-en-belang-parkmanagement-met-behulp-van-biz/

Advertentie