Zakelijk

Autobedrijf Classic Mike uitgeroepen tot Flevolandse TOPonderneming

Autobedrijf Classic Mike in Zeewolde is vrijdagavond uitgeroepen tot Flevolandse TOPonderneming van 2022. Dat gebeurde in het congrespaviljoen op het Floriadeterrein in Almere. Zo'n 600 Flevolandse ondernemers waren daar aanwezig voor de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen.

Classic Mike wordt geleid door Mike Kastrop. Volgens de jury heeft hij van het reviseren en restaureren van klassieke auto's een bloeiend bedrijf gemaakt. Classic Mike staat in de branche bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit.

Autobedrijf Classic Mike uitgeroepen tot Flevolandse TOPonderneming

Gedeputeerde Jan-Nico Appelman die de Flevopenningen tijdens de 17e editie uitreikte, prees de bijzondere aanpak van Mike Kastrop: "Hij werkt op een innovatieve, inclusieve wijze waarbij jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben, met plezier en naar eigen vermogen aan prachtige projecten werken." Mede dankzij die aanpak is Mike Kastrop recentelijk ook al benoemd tot beste praktijkopleider van Nederland.

Dit is een bericht van Omroep Flevoland in het kader van de samenwerking tussen Lokale Omroep Zeewolde en Omroep Flevoland

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie