Zakelijk

Bedrijfskring Zeewolde organiseert ZZP bijeenkomst

Speciaal voor de ZZp-ers en eenmanszaken die gevestigd zijn in de gemeente Zeewolde, organiseert de bedrijfskring Zeewolde drie maal per jaar een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten worden er onderwerpen en thema’s besproken die aansluiten op deze specifieke doelgroep.

Op 20 oktober vindt er wederom een  bijeenkomst plaats in the Lux. Speciaal voor deze middag hebben ze Corné Twaalfhoven van reclame- en communicatiebureau JWB gevraagd als spreker. Gedurende de avond zal Corné Twaalfhoven dieper ingaan op het maken van content met behulp van Canva.

Tijdens de bijeenkomst zal Corné aan de hand van praktijkvoorbeelden de aanwezigen meenemen hoe je op een eenvoudige en professionele manier content kunt creëren en hoe je deze als ondernemer zelf kan bijhouden.

Bedrijfskring Zeewolde organiseert ZZP bijeenkomst

Grafisch ontwerpplatform

Canva is een grafisch ontwerpplatform dat wordt gebruikt om afbeeldingen, presentaties, posters, documenten en andere visuele inhoud voor sociale media te maken. Iets wat heden ten dage niet meer weg te denken is voor de zelfstandige ondernemer.

Bedrijfskring Zeewolde

Onder het motto "Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder" behartigt de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) namens  ruim 150 leden, de belangen van de Zeewolder ondernemer. Daarnaast organiseert de bedrijfskring in samenwerking met de verenigde centrum ondernemers (VCZ)  ieder jaar de ondernemersverkiezing van het jaar.  

Aanmelden

Bent u ZZP’er en wilt u hierbij aanwezig zijn, dan kunt u zich aanmelden via de website van de bedrijfskring. https://www.bedrijfskringzeewolde.nl/evenement/bkz-zzp-bijeenkomst/

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie