Zakelijk

Feestelijke opening nieuw hoofdkantoor Scouting Nederland in Zeewolde

Op zaterdag 22 juni 2024 wordt het duurzame nieuwe hoofdkantoor van Scouting Nederland aan het Nulderpad 1 in Zeewolde feestelijk geopend door burgemeester G.J. Gorter, samen met relaties, Scouting Nederland-personeel en vrijwilligers.

Na ruim 40 jaar verruilt de organisatie haar verouderde kantoor in Leusden voor Zeewolde. Sinds de opening van het Scoutinglandgoed in 2015 is er al de wens om het hoofdkantoor van de vereniging op dezelfde locatie te vestigen.

Het is een werk- en ontmoetingsplek voor medewerkers en vrijwilligers en dient als visitekaartje van de organisatie: een plek waar je je welkom voelt en die toegankelijk is, passend bij Scouting met natuurlijke materialen. Met werkruimtes met namen als Zakmes, Kompas en Tent is het een echt Scoutinggebouw.

Scoutinglandgoed Zeewolde is een logische plek voor het nieuwe hoofdkantoor. Er komen verschillende functies bij elkaar. Op het landgoed wordt gekampeerd door kinderen en jongeren en er vinden nationale en internationale evenementen plaats. In het Avonturenhuis kunnen kinderen met en zonder beperking logeren. Het ScoutShopmagazijn, om de 10 fysieke winkels te bevoorraden, heeft een plek in het nieuwe hoofdkantoor. Op het landgoed staat ook het magazijn met kampeermateriaal en materiaal voor evenementen van de vereniging.

Advertentie