Zakelijk

Genomineerden Ondernemer van het jaar 2022 gepresenteerd

Tijdens een live-uitzending vanuit The Lux zijn donderdagavond de zes genomineerden voor de verkiezing van de Ondernemer van het jaar 2022 bekendgemaakt. Het gaat om Visspecialist Chris Koelewijn, Bloomfields and Desjardins en Mode plus by Birgit in de categorie Centrumondernemer van het Jaar en Classic Mike, Next Level Health Club en Wallgroup in de categorie Ondernemer van het Jaar.

Chris Koelewijn en William de Graaf van Visspecialist Chris Koelewijn, Karin van Rijn van Bloomfields and Desjardins en Birgit Vercauteren van Mode plus by Birgit namen in het eerste halfuur van de live-uitzending plaats aan de tafel om uit te leggen wat hun rol is voor de Zeewolder samenleving.

Genomineerden verkiezing Ondernemer van het jaar 2022

In het tweede halfuur werden Edwin de Vos en Jeroen Visser van Next Level Health Club, Harold-Erik Riepema van Wallgroup (Sjoerd Alofs zat in quarantaine) en Mike Kastrop van Classic Mike voorgesteld aan het (tv-)publiek. Wethouders en juryleden Egge Jan de Jonge en Wim van der Es gaven aan dat de genomineerden zich onderscheiden door op te vallen in coronatijd en hun lokale betrokkenheid. 

Wie van deze ondernemers in de prijzen valt, is aan de consumenten. Zij kunnen tot en met zaterdag 20 november 12.00 uur stemmen op www.topondernemerszeewolde.nl/stemmen. Daarnaast kan op de Centrumondernemers nog extra gestemd worden van maandag 22 november tot vrijdag 10 december via www.winkelhaven.nl. De winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 13 januari 2022.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie