Zakelijk

Zeewolde zakelijk organiseert ondernemersevent

Ondernemers hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons dorp. Daarom organiseert Zeewolde Zakelijk en de Gemeente Zeewolde op woensdag 29 mei een bijzonder jubileum event voor ondernemers uit Zeewolde én de regio. Het evenement vindt plaats in de feesttent van 40 jaar Zeewolde.

Het programma begint met een unieke kans om deel te nemen aan één van de inspirerende bedrijfsbezoeken. Een aantal topbedrijven uit Zeewolde hebben speciaal voor dit evenement hun deuren opengesteld en bieden een kijkje achter de schermen.Om 17:00 uur start het officiële deel van het jubileum event met een netwerkborrel.

logo van 40 jaar Zeewolde

Na een welkomstwoord door burgemeester G.J. Gorter, zal een speciale editie van het blad Stad in Bedrijf worden aangeboden aan wethouder Helmut Hermans en aan de voorzitter van de bedrijfskring Zeewolde, Johan van Peperzeel. 

Vervolgens betreedt John Bes, de visionaire directeur van Eredivisie voetbalclub Almere City FC, het podium. Met zijn achtergrond als succesvolle ondernemer en gepassioneerde voetballiefhebber, neemt hij de ondernemers mee in zijn verhaal over motivatie, leiderschap en teamwork. Hij doet dit in samenwerking met Tim de Vries (accountmanager Businessclub Almere City FC). 

Na het inspirerende verhaal van Almere City volgt een toostmoment en de start van het diner-buffet.

Ondernemers van harte welkom
Ondernemers gevestigd in Zeewolde of in de regio zijn van harte welkom om het jubileum event bij te wonen. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. opgeven kan via de website:https://www.zeewoldezakelijk.nl/jubileumevent-40-jaar-zeewolde

Advertentie