Zeewolde

Nu ook de Nierdaagse wandelen

Vorige week hebben wij hier bekend gemaakt dat de avond vierdaagse als home edition wordt georganiseert dit jaar. Je kan meelopen met 2,5 km, 5km of 10km. Wil jij nog meer lopen? Maak dan ook grote stappen voor de Nierstichting tijdens de Nierdaagse.

Nieuw wandelevenement

Nu de maatregelen versoepelen, wordt onze wereld langzaam weer groter. Naar buiten, bewegen. Samen op stap. Sporten, wandelen. Maar nierpatiënten staan blijvend op de rem. Ze leven in onzekerheid en hun wereld blijft beperkt. Samen kunnen we grote stappen voor nierpatiënten maken. Daarom organiseert de Nierstichting in de maand juli de Nierdaagse. Een wandeluitdaging voor iedereen die van wandelen houdt en bovendien help je mee nierziekten genezen.

Nu ook de Nierdaagse wandelen

 

Vele wandelevenementen zoals de Dam tot damloop en de Nijmeegse vierdaagse zijn afgelast. Andere evenementen zoals de avondvierdaagse zijn aangepast. Maar alleen of samen wandelen mag natuurlijk wel. Wat is jouw wandeluitdaging in de maand juli? Ga jij voor één wandeling van 5 of zelfs 50 km of ga je vaker erop uit? Loop je alleen of samen met je wandelmaatjes? Met de Nierdaagse bepaal je zelf met wie, hoe vaak, wanneer, waar en welke afstand je loopt. Én help je mee nierziekten te genezen.

Wandel ook mee

Wandel in de maand juli ook mee met de Nierdaagse. Je meldt jezelf individueel, als teamcaptain of teamlid voor 1 juli aan. Nadat je bent aangemeld gaat jouw wandelavontuur beginnen. Je houdt jouw wandelprestaties bij via jouw actiepagina. Deelname is € 10. Hiervoor ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met podcasts, wandeltips en inspiratieroutes. Na afloop ontvang je een uniek aandenken en een stempel voor in je wandelboekje. Je hebt ook de mogelijkheid om sponsorgeld op te halen dat bijdraagt aan de genezing van nierziekten. Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven. 

Advertentie