Zeewolde

Omniumschool maandag weer open

Na een rustperiode van een week worden er vanaf maandag 13 december weer lessen gegeven op de Omniumschool. Directrice Dorien Kok heeft na overleg met het bestuur en de medezeggenschapsraad besloten vanaf die dag weer open te gaan.

Omdat de Omniumschool met vele afwezigen te maken kreeg, heeft Kok onlangs de tijdelijke schoolsluiting aangekondigd. “Het geeft iedereen even de tijd om tot rust te komen en te herstellen - we hebben een week lang niemand aan kunnen steken - en het geeft ons als team de tijd om te kijken hoe dit gaat en hoe we het na deze week op moeten pakken zonder dat we het onmogelijke gaan vragen”, legde ze toen uit.

Omniumschool maandag weer open

In die week hield de Omniumschool de deuren gesloten gehouden en werd enkel online lesgegeven aan de leerlingen die vastliepen met hun thuiswerkopdrachten. “Iedereen van het team is weer beter”, zegt Dorien Kok nu. “Teamleden, ouders en kinderen hebben wat rust kunnen nemen. Voor de rest is het nu wachten op de komende persconferentie, dan gaan we daar verder op anticiperen.”

Advertentie