Zakelijk

Classic Mike en Bloomfields & Desjardins ondernemers van 2022

Topondernemers Zeewolde heeft een mooie avond neer weten te zetten in The Lux op 17 maart. Tijdens deze avond werden de ondernemers van het jaar bekend gemaakt.

De organisatie (BKZ en VCZ) was verheugd dat dit weer fysiek kon met de leden van beide verenigingen. Deze avond, werd net als de verkiezingsavond, gepresenteerd door top illusionist Sabine van Diemen. Samen met Dutch Masters of Magic Peter Vogel zorgden zij voor een entertainende avond.

Op originele wijzen werden de topondernemers bekend gemaakt. Maar niet voordat RCN naar voren werd gehaald voor de aanmoedigingsprijs. Volgens Egge Jan de Jonge kan Zeewolde trots zijn op alle ontwikkelingen die de RCN doormaakt, naast dat zij zich inzetten voor een aantal goede doelen, ook lokaal. Wout Sleurink met zijn team mochten deze prijs in ontvangst nemen van vorige winnaar Nicole Smits, van Fruithal Smits.

Classic Mike en Bloomfields & Desjardins ondernemers van 2022

Bij de Centrumondernemer van het jaar werd Bloomfields & Desjardins gekozen. Samen met Modyplus by Birgit en Visspecialist Chris Koelewijn waren zij genomineerd.

Voor het uitreiken van de Topondernemers van het jaar werd er stil gestaan bij de inzet voor het georganiseerde bedrijfsleven door Wim van den Noort die de taken aan het overdragen is en dus de werkzaamheden afbouwt.

De eer ook aan Wim van den Noort om de topondernemer van het jaar bekend te maken. Dit was Classic Mike, die daarmee The Wallgroup en Next Level achter zich liet.

Foto: Harry Kramer

Advertentie