Zakelijk

Fashion Zeewolde bedankt u!

11 september, tijdens Zeewolde voor en met Elkaar zijn de meeste modewinkels en ook ander winkels uit het centrum langer geopend. Tijdens die avond willen de ondernemers de klanten voorzien van een hapje en een drankje om zo nog meer waardering uit te spreken voor de loyaliteit die getoond wordt. “Zeker tijdens de eerste periode van de Corona-uitbraak zijn wij massaal gesteund door onze klanten. Zij bleven in Zeewolde besteden en daarnaast werd er regelmatig een extra hart onder de riem gestoken met allerlei leuke attente gebaren. Dit wordt ontzettend gewaardeerd en heeft ons goed gedaan”, vertelt Colita van Sportique.

Fashion Zeewolde bedankt u!

Najaars collecties in de winkels

Nog steeds kampen de winkeliers met wat beperkingen waardoor ze nog creatiever moeten ondernemen dan anders en vele mogelijkheden en kansen moeten benutten. Het Fashion Event kan helaas niet doorgaan, dus ze zijn aan de slag gegaan met alternatieven. 11 september zullen de modewinkels al nieuwe collecties tonen. Dit gebeurt zowel in de winkel, maar ook via de uitzending Zeewolde voor en met Elkaar, wat die avond wordt uitgezonden, zal een kleine preview te zien zijn. “Het is even omdenken, maar dat kunnen we goed en zo maken we van elke dag weer een feestje”, noemt Ilse van BlueLine enthousiast. De kijkers zijn dan uiteraard harte welkom om in de winkels alles te zien. Die avond, maar uiteraard ook op andere momenten tijdens openingstijd. Op afspraak is ook nog steeds mogelijk bij een groot deel van de modewinkels.

Zeker in deze tijd merk je dat Zeewolde een centrum heeft met een ruim aanbod. De komst van Storties met haar baby- en kinderkleding versterkt het modeaanbod nog meer. Shoeby, Freewear, Scapino en Zeeman bieden kleding voor het hele gezin. Ook Roleto voorziet hierin. Verder is er met de jarige Elle Damesmode en Modelin-Boutique Lingerie een fantastisch aanbod voor de dames. En ook voor een maatje meer komen mensen uit heel het land naar Zeewolde om bij modeplus by Birgit geweldig geholpen te worden. BlueLine en Sportique bedienen niet alleen de dames, maar ook menig heer uit Zeewolde en omstreken is daar met regelmaat te vinden voor fantastische mode. Waarbij de sporter ook goed kan slagen bij Sportique (Sport2000) en Scapino. Schoeisel is niet alleen daar te krijgen, maar ook Hafkamp modeschoenen biedt voor jong en oud in vele soorten en maten een uitgebreid aanbod. Maar ook in de accessoires voorziet Zeewolde ruim! Juweliers Hoekstra en Niels Christoffels bieden hele mooie sieraden en leveren hierbij veel maatwerk. En tot slot zijn er nog 3 opticiens in Zeewolde voor modische brillen. En laten we niet vergeten dat bij de ruim 60 ondernemers die gevestigd zijn in de Winkeltjes ook nog een aanvulling te halen is op het modeaanbod.

Er is ruimte genoeg in het centrum, men kan zonder al te veel extra maatregelen de 1,5 meter afstand houden en lekker lokaal winkelen.

Cheques Speuren

De actie #KoopLokaal heeft eigenlijk al het hele jaar veel aandacht en dit zal zeker nog worden doorgezet. Om dit extra aantrekkelijk te maken zullen er vrijdag 11 september een 5tal cheques worden verstopt in Zeewolde.  Vanaf de middag zullen deze via Social Media hints worden weg gegeven. Tijdens de uitzending die om 17.00 uur start zullen de laatste hints worden gegeven. De vinders van deze cheques moeten die avond of uiterlijk zaterdag 12 september de cheque nog innen bij een van de centrumondernemers.

Advertentie