Zakelijk

Jurybezoek verkiezing Centrumondernemer van het jaar

11 September was de aftrap om centrumondernemers te nomineren voor de verkiezing Centrumondernemer 2021. Via een poll konden de consumenten hun favoriete centrumondernemer voordragen voor nominatie. In grote getale is hiervan gebruik gemaakt.

De jury heeft, mede op basis van de voordrachten, de lijst opgesteld met 10 genomineerde Centrumondernemers. De jury is heel blij met de grote verscheidenheid van type bedrijven op deze lijst die loopt van o.a. een kapperszaak, een juwelier, tot een café en een supermarkt. De genomineerden worden aankomende week bezocht door koppels van twee juryleden. Deze jury bestaat deze editie uit Johan Safaric – Voorzitter VCZ, wethouder Wim van der Es - portefeuillehouder centrum, Eduard Plate – Retailspecialist uit Zeewolde en Sylvia Bergsma van de Winkeltjes – winnaar Centrumondernemer 2020.

Jurybezoek verkiezing Centrumondernemer van het jaar

De genomineerde

De 10 centrumondernemers die op de longlist staan zijn in willekeurige volgorde:
Bloomfields and Desjardins, Juwelier Niels Christoffels, De Oude Bieb, Mitra Thiele, café Friends, Deen Supermarkten, Jouw Bloemist, Visspecialist Chris Koelewijn, Hizi Hair en, Modelin Boutique Lingerie.

Aan de jury de taak om uiteindelijk uit deze tien centrumondernemers drie finalisten te kiezen. Wanneer die drie zijn gekozen zullen er presentaties van de finalisten volgen, dit zal ook gebeuren bij de finalisten van de ondernemers van het jaar welke gekozen zullen worden door de jury vanuit de Bedrijfskring.

Op donderdagavond 19 november zullen vervolgens twee keer 3 finalisten zich presenteren op een gezamenlijke avond voor Zeewolder ondernemers onder de paraplu van Topondernemers Zeewolde. De winnaars van de verkiezingen zullen in januari 2021 bekend gemaakt worden.

Advertentie