Zakelijk

ZZP Bijeenkomst – Presenteren kun je leren

Op donderdag 16 februari a.s. van 16.00 – 17.00 uur vindt alweer de eerste ZZP bijeenkomst van 2023 plaats. Deze keer zal Tineke Stuifzand je meenemen in het presenteren voor een groep.

Voor een groep staan, moeten we (bijna) allemaal wel een keer in ons werk. Als dat niet vanzelf gaat, is dat enorm spannend. Waar moet je op letten, wat kun je beter wel en wat kunt je beter niet doen?
Hoe fijn is het om te ontdekken dat iedereen dit kan leren. Tineke neemt de deelnemers dit uur mee ‘het podium op’. Zij vertrekt vanuit jóuw kwaliteiten. Iets wat je al aardig goed kan nog beter uitvoeren, geeft een enorme boost. Iemand die voor een groep staat met een flinke portie zelfvertrouwen, krijgt ieder gezelschap mee!

 ZZP Bijeenkomst – Presenteren kun je leren

Tineke Stuifzand werkt vanuit haar bedrijf ’10 voor je dag’ niet alleen als dagvoorzitter, maar geeft ze ook presentatietraining en presentatiecoaching.

Na de bijeenkomst kan je namelijk meteen aansluiten bij de maandelijkse Business Borrel van de Bedrijfskring en kennismaken met andere ondernemers. Deze borrel is van 17.00 – 19.00 uur.
De ZZP bijeenkomst is speciaal voor ZZP’ers en eenmanszaken, gevestigd in Zeewolde. Drie keer per jaar vindt een bijeenkomst plaats en kan je dus ook kennismaken met andere ZZP’ers uit Zeewolde. Dus, naast kennis opdoen vergroot je ook je netwerk.

Meer informatie en aanmelden via: https://www.bedrijfskringzeewolde.nl/evenement/zzp-bijeenkomst-presenteren-kan-je-leren/

Advertentie