Zakelijk

Eerste exemplaar Succes Magazine 2023 voor burgemeester

Op vrijdag 16 december vond het kerstdiner van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) plaats in Restaurant fika.

Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om de achtste editie van het Succes Magazine 2023 te lanceren. Voorzitter Luuk Salomons overhandigde de eerste exemplaren aan burgemeester Gerrit Jan Gorter en wethouder Helmut Hermans.

Het Succes Magazine wordt door de Bedrijfskring Zeewolde ieder jaar, rond de verkiezingen van de Topondernemers, uitgegeven. In dit magazine komen de zes finalisten Topondernemer 2023 met profielschetsen aan het woord.

Eerste exemplaar Succes Magazine 2023 voor burgemeester

De finalisten voor de onderscheiding BKZ Ondernemer van het Jaar 2023 zijn: Restaurant fika; GrafiMedics en NL Pharma. Voor de onderscheiding Centrumondernemer van het Jaar 2023 van de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) zijn de finalisten: Foto René Tuinte; Bakkerij De Toren en Beautysalon Sajon. Ook de winnaars van de verkiezing 2022 komen aan het woord.

Mike Kastrop van Classic Mike (BKZ) en Karin van Rijn van Bloomfields and Desjadins (VCZ) vertellen hoe het hun is vergaan het afgelopen jaar. Voorts is er een interview met wethouder-EZ Helmut Hermans, die zijn visie geeft op de economische ontwikkelingen van Zeewolde. Het Succes Magazine is onder de leden van de BKZ verspreid en viel via huis-aan-huis verspreiding afgelopen week in heel Zeewolde op de deurmat.

Na de lancering was er voor zo’n zestig leden en genodigden een kerstdiner. De feestelijke avond werd muzikaal omlijst door Linda & Friends.

Advertentie